Opened 10 years ago

Last modified 9 years ago

#1021 closed defect (Not a bug)

Proxy Server Refused Connection

Reported by: KB3NCG Owned by:
Priority: High Milestone:
Component: Applications/Torbutton Version: Torbutton: 1.2.1
Severity: Keywords:
Cc: KB3NCG Actual Points:
Parent ID: Points:
Reviewer: Sponsor:

Description

Unable to use tor (torbutton enabled).
Error:
Proxy Server Refused Connection.
Firefox is configured to use a proxy server that is refusing connections.
The browser is configured to use a proxy server, but the proxy refused a connection.
This is an HP Pavilion dv7-1285dx Notebook with a Centrino 2 and WINDOWS VISTA 64 BIT OPERATING SYSTEM.

[Automatically added by flyspray2trac: Operating System: All]

Child Tickets

Change History (5)

comment:1 Changed 10 years ago by KB3NCG

Will the tor software run on the 64 bit o/s? I have had a lot of software that would not.
Thanks,
R.L.C.

comment:2 Changed 10 years ago by mikeperry

Is privoxy running? Can you see it in your task list?

comment:3 Changed 10 years ago by teadrinker

Should I file separate bug report for nearly identical problem w/newer TB update ver. 1.2.3? I get the same message above, in addition when multiple tries of TB/FF Tools> add-ons> prefs button> window javascript 'test settings' button > "Tor proxy test: Local HTTP Proxy is unreachable"...

polipo running via OS X 10.5.8 PPC 'Activity Monitor'. IPS is with ucla.edu

Vidalia pref>Network, no matter all 3 check boxes selected or not (bridge connection established via Message log) a) I use a proxy to connect to internet b) My firewall only lets me connect to certain ports c) My ISP blocks connections to the Tor network

From TB prefs> Proxy settings> either default "use polipo" checked or "use custom proxy settings" checked result in auto-enabled>manual proxy setting checked same as > FF prefs>network settings window 127.0.0.1: 8118 for HTML & SSL proxy & 9050 on Socks v5

I'd be happy to post up on the wiki or else where screenshots for dummies like me, of *all* the different windows/settings, for other frustrated OS X users, if it could ever be decided which option is the stumbling block w/ connecting/correct pointing of proxies via TB or whatever.

Vidalia message log/detailed shows apparent Tor circuit connection, even with bridges enabled (kind of spotty w/bridges)...so it's got to be a configuration error somewhere?

Last info, Vidalia>Settings>Advanced shows Control Por

Address 127.0.0.1:9051 Authentication "password" checked box "Randomly Generate"

Any help/suggestions greatly appreciated

under TB 1.2.2 I was getting the other TB test settings error message "internal error" as reported recently on Torblog, tried every suggestion there also, to no avail :( .

comment:4 Changed 10 years ago by mikeperry

flyspray2trac: bug closed.
This is a support issue. Please ask in #tor on irc.oftc.net. Our messages should be better, but that's a different issue.

comment:5 Changed 9 years ago by erinn

Version: 1.2.1Torbutton: 1.2.1

Updating the version from 1.2.1 to Torbutton: 1.2.1 so I can close #1743.

Note: See TracTickets for help on using tickets.