Opened 6 years ago

Closed 2 years ago

#10295 closed defect (user disappeared)

Images and photos not loading in Tor

Reported by: frankstuart73@… Owned by:
Priority: Medium Milestone:
Component: Applications/Tor Browser Version:
Severity: Normal Keywords:
Cc: Actual Points:
Parent ID: Points:
Reviewer: Sponsor:

Description

I have been using Tor for several months now with few problems. Suddenly I have had trouble with Tor loading and usually have to do so in safe mode. Also starting today, whenever I open a page with links to images, they do not load and when I click on the image link it takes me to an error message page that says the image is not found.

I deleted and reinstalled the Tor bundle but am still having the same issues.

Can you please give me an idea of what might be wrong or where I can go for help?

Thank you.
Frank

Child Tickets

Change History (5)

comment:1 Changed 6 years ago by arma

https://www.torproject.org/about/contact#support is a good option for support.

You might also see if you like the new TBB 3.0 rc1 better:
https://blog.torproject.org/category/tags/tbb-30

comment:2 Changed 6 years ago by karsten

Component: - Select a componentTor Support
Status: newneeds_information

comment:3 Changed 6 years ago by mikeperry

Can you see if the about:config pref change in #10355 fixes/improves the situation for you?

It shouldn't break individual images though...

comment:4 Changed 4 years ago by cypherpunks

Component: Tor SupportTor Browser
Severity: Normal

comment:5 Changed 2 years ago by cypherpunks

Resolution: user disappeared
Status: needs_informationclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.