Opened 6 years ago

Closed 3 years ago

#10626 closed defect (user disappeared)

onion won't peel

Reported by: iggymoe Owned by: erinn
Priority: Medium Milestone:
Component: Applications/Tor bundles/installation Version:
Severity: Normal Keywords:
Cc: Actual Points:
Parent ID: Points:
Reviewer: Sponsor:

Description

i downloaded and installed TorBrowserBunudle Ver3.5. the very first time i ran it i saw this, (see the 1st attachment).
i clicked connect and saw this (see second attachment). then i was able to connect and surf, (see third attachment).

i then closed the browser and reopen a while latter, this is what i saw.(fourth attachment) entered address and saw this,
(fifth attachment). thought that i might have done something wrong during installation, so i deleted the Tor folder and tried again. got the same thing.

next thing i thought was firewall, i use zonealarm and the router has one.
i checked zonealarm and the only thing that i found in it for Tor was Plugin Hang UI for Tor Browsers. set this to trusted and allow on everything. then i checked the router/gatway. i'm kinda leary of giving out the info on that, but i will if need be.also i will say that my isp is att and it came from them. also i wonder if att might be the source of the problem, they are part of the six strike deal and they have said at the end of last year that they have technology, to track bit torrents and other stuff don't remember extactly right now. i don't know if they block or filter anything.

anyway i checked the firewall settings for the router/gateway, and didn't see anything that pertained to Tor that might stop it.
or at least i think i did, not sure.  

after doing this i reinstalled Tor, did the same thing.the next time i reinstalled, in the Tor Settings box that come up instead of connect, i clicked configure box. first time i did this i didn't know all the answers and just said no, and then it connected again. closed it and got the same as before able to connect first time unable to after closing and reopen.
so uninstall, reinstall again, this time in the i tried to copy firefox's settings. i use firefox 26, thing is that firefox is set for auto detect proxy settings for this network( see the sixth attachment).. so i had no settings to go by and just clicked out no.was able to connect the first time , but not after closing. so in what is suppose to be the Tor browser (seventh attachment), i went to options, set to auto detect proxy host, cleared out  proxy host box, port box and no proxy for box. no joy. does the same thing.( 8th attachment).


i then emailed help@torproject, told them the same thing after about about emails, in which all they said was i had the wrong version or i wasn't starting Tor right. then after i gave them more details of  the steps i did. they said they didn't know and to start a bug trac. so here i 'am. does anyone have any idea what i should do.

i really want to use Tor, but i cant, and uninstall, or should i say extract and deleteing it over and over is not a option.    

Child Tickets

Attachments (8)

tor1.png (54.9 KB) - added by iggymoe 6 years ago.
Tor_2.png (28.5 KB) - added by iggymoe 6 years ago.
tor3.png (83.1 KB) - added by iggymoe 6 years ago.
Tor_4.png (218.5 KB) - added by iggymoe 6 years ago.
Tor5.png (47.1 KB) - added by iggymoe 6 years ago.
Tor6_Firefox_settings.png (56.8 KB) - added by iggymoe 6 years ago.
Tor_Settings_before..png (55.4 KB) - added by iggymoe 6 years ago.
tor_Setting after Changed.png (56.4 KB) - added by iggymoe 6 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (17)

Changed 6 years ago by iggymoe

Attachment: tor1.png added

Changed 6 years ago by iggymoe

Attachment: Tor_2.png added

Changed 6 years ago by iggymoe

Attachment: tor3.png added

Changed 6 years ago by iggymoe

Attachment: Tor_4.png added

Changed 6 years ago by iggymoe

Attachment: Tor5.png added

Changed 6 years ago by iggymoe

Attachment: Tor6_Firefox_settings.png added

Changed 6 years ago by iggymoe

Attachment: Tor_Settings_before..png added

Changed 6 years ago by iggymoe

comment:1 Changed 6 years ago by gk

Keywords: tbb-3.5 added
Version: Tor: unspecified

Make sure all other Firefox instances you have on your computer are closed. Now, get a fresh Tor Browser Bundle and start that one. Does that work?

comment:2 Changed 6 years ago by lunar

I am puzzled by the 4th image. The title of the window is Tor Browser, but it's clear that Torbutton has not been loaded.

comment:3 Changed 6 years ago by iggymoe

response to gk

i've made sure no other browser is running, and downloaded the bundle three times.

comment:4 Changed 6 years ago by iggymoe

response to lunar.
the fourth shot is what the tor browser looks like after i close it and reopen after the first install.

in other words, i install it and can connect the first time. then when i close it and reopen that's the browser that opens.

comment:5 Changed 6 years ago by iggymoe

i've thought about this over night and wonder ifa disabled windows service could effect the browser on reopening.

i have disable some and have tried to reset them so far no luck. anyone have any ideas?

comment:6 in reply to:  5 Changed 6 years ago by iggymoe

Replying to iggymoe:

i've thought about this over night and wonder if a disabled windows service could effect the browser on reopening.

i have disable some and have tried to reset them so far no luck. anyone have any ideas?

comment:7 Changed 5 years ago by erinn

Keywords: needs-triage added

comment:8 Changed 4 years ago by cypherpunks

Status: newneeds_information

Is this still an issue with the latest release?

comment:9 Changed 3 years ago by bugzilla

Keywords: tbb-3.5 needs-triage removed
Resolution: user disappeared
Severity: Normal
Status: needs_informationclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.