Opened 10 years ago

Last modified 10 years ago

#1105 closed defect (Duplicate)

Proxy-Server refuses connection

Reported by: boxter Owned by:
Priority: Very High Milestone:
Component: Applications/Torbutton Version: 1.2.2
Severity: Keywords:
Cc: boxter, nickm Actual Points:
Parent ID: Points:
Reviewer: Sponsor:

Description

I installed Torbutton v1.2.2 on Firefox v3.5.1 with recommeded proxy adjustments and privoxy use.
but :

  • Tor proxy test failed with "Internal error" and [Java Script - Anwendung] popup
  • when enabling the Torbutton I can't load any web page anymore even after restarting Firefox. I always get the failure message

"Fehler: Proxy-Server verweigert die Verbindung
Firefox wurde konfiguriert, einen Proxy-Server zu nutzen, der die Verbindung zurückweist."

  • when enabling the Torbutton I don't see a privoxy task running in the Windows task list

My PC is using Windows XP with Avira Antivir software and a WLAN router firewall.

[Automatically added by flyspray2trac: Operating System: All]

Child Tickets

Change History (5)

comment:1 Changed 10 years ago by laziaf

Hi

I am having a similar issue with Torbutton and Vidalia installed.

I have installed the latest Vidalia bundle for the Mac, am using Mac OS 10.6.1 and Firefox 3.0.14.

I start vidalia and it connects to the TOR network,
I then start firefox and can browse with the TOR button off,
when I switch the Torbutton to active I cannot browse and cannot click links on open pages.
I am using the following settings for Torbutton - Proxy Settings - Use Privoxy,

when I test settings, I get the following error: Tor proxy test: Internal error

I have used Vidalia / Tor / Torbutton with success using Mac OX 10.5.8

Any suggestions?

comment:2 Changed 10 years ago by keb

was privoxy running and configured correctly?
could be duplicate of or related to bug 1085
https://bugs.torproject.org/flyspray/index.php?do=details&id=1085

comment:3 Changed 10 years ago by laziaf

How do you ensure that privoxy is running and configured correctly?

Should I uninstall the vidalia package and do a fresh reinstall?

comment:4 Changed 10 years ago by mikeperry

Note to self: Its possible 1105, 1085, 1065, 1063, and 899 are all the same bug.

comment:5 Changed 10 years ago by mikeperry

flyspray2trac: bug closed.
Dupping to bug 1085. Please see that one for a fix test XPI.

Note: See TracTickets for help on using tickets.