Opened 11 years ago

Closed 5 years ago

#1339 closed defect (wontfix)

Polipo crashes when visiting Dell Outlet

Reported by: netvope Owned by:
Priority: Low Milestone:
Component: Polipo Version: 1.0
Severity: Normal Keywords:
Cc: netvope Actual Points:
Parent ID: Points:
Reviewer: Sponsor:

Description (last modified by arma)

I have been using Polipo as my personal proxy for a few days and it has been working great.

However, today I visited the Dell Outlet website and Polipo crashed twice. I had to manually SSH into the Linux box and restart polipo. The two URLs are

http://www.dell.com/us/en/dfb/notebooks/ct.aspx?refid=notebooks&s=dfb&cs=28
http://www.dell.com/us/en/dfb/notebooks/vostronb/cp.aspx?refid=vostronb&s=dfb&cs=28

The last few lines in the log are

DNS: Host not found
Host dell-dfo_us.baynote.net lookup failed: Host not found (131072).
DNS: Host not found
Host dell-dfb_us.baynote.net lookup failed: Host not found (131072).
Restarting pipeline to i.dell.com:80.
Couldn't send request to server: Immediate shutdown requested
polipo: chunk.c:398: dispose_chunk: Assertion `chunk != ((void *)0)' failed.
Established listening socket on port 8123.
Established listening socket on port 8123.
DNS: Host not found
Host dell-dfb_us.baynote.net lookup failed: Host not found (131072).
Couldn't send request to server: Immediate shutdown requested

Any ideas why it crashed?

[Automatically added by flyspray2trac: Operating System: All]

Child Tickets

Change History (2)

comment:1 Changed 9 years ago by phobos

Resolution: Nonewontfix

Polipo bugs should be opened at http://sourceforge.net/projects/polipo/

comment:2 Changed 5 years ago by arma

Description: modified (diff)
Severity: Normal
Status: newclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.