Opened 3 years ago

Closed 2 years ago

#19546 closed defect (fixed)

HTML5 youtube video save / saving BROKEN, destroyed

Reported by: ELiMiNATOR Owned by: tbb-team
Priority: High Milestone:
Component: Applications/Tor Browser Version:
Severity: Major Keywords:
Cc: Actual Points:
Parent ID: Points:
Reviewer: Sponsor:

Description

Some time ago I updated TBB from 5.5 to 6.0.2, and found out that youtube html5 video saving is DESTROYED, no functioning. How is possible?

In 5.5 it was working 100%, at HIGH security level. Now at 6.0.2 I can only watch stupid videos but can't into save. Have you implemented DRM backdoors into TBB? Who paid you?
I did not gain anything from update, only lost functions. Need fixed ASAP or will downgrade.

Child Tickets

Change History (6)

comment:1 Changed 3 years ago by ELiMiNATOR

FAST! or I go to your competitors and buy their product

comment:2 Changed 3 years ago by mamama

type, about:config
change media.mediasource.enabled to false.

comment:3 Changed 3 years ago by mamama

its the same issue see with #19200, probably can mark this as a duplicate.

comment:4 Changed 3 years ago by gk

Keywords: video html5 save saving youtube removed
Milestone: Torbutton: 1.2.5
Priority: ImmediateHigh
Resolution: duplicate
Severity: CriticalMajor
Sponsor: SponsorT-must
Status: newclosed

Duplicate of #19200.

comment:5 Changed 2 years ago by CIA_jews_negro

Resolution: duplicate
Status: closedreopened

That's not duplicate, it's not related to noscript. Saving of youtube html5 video was possible even if noscript video placeholder was displayed. It's not related to autoplay.

I cannot confirm whether bug is still present as I don't enable javascript on youtube anymore.

comment:6 in reply to:  5 Changed 2 years ago by gk

Resolution: fixed
Status: reopenedclosed

Replying to CIA_jews_negro:

That's not duplicate, it's not related to noscript. Saving of youtube html5 video was possible even if noscript video placeholder was displayed. It's not related to autoplay.

I cannot confirm whether bug is still present as I don't enable javascript on youtube anymore.

Please don't reopen bugs if you can't confirm that they are still an issue.

Note: See TracTickets for help on using tickets.