Opened 2 years ago

Closed 2 years ago

Last modified 2 years ago

#22129 closed defect (not a bug)

the new youtube layout dosen't work with high security setting

Reported by: i139 Owned by:
Priority: Medium Milestone:
Component: Applications/Tor Browser Version:
Severity: Normal Keywords: tbb-usability-website
Cc: Actual Points:
Parent ID: Points:
Reviewer: Sponsor:

Description

use youtube.com/new for access new youtube layout

the page don't apper anymore

Child Tickets

Change History (5)

comment:1 Changed 2 years ago by gk

Component: - Select a componentApplications/Tor Browser
Resolution: not a bug
Status: newclosed

Yes, setting the slider to "high" often breaks websites as they rely on features we disable on that level. There is not much we can do here.

comment:2 Changed 2 years ago by cypherpunks

Keywords: tbb-usability-website added
Resolution: not a bug
Status: closedreopened

Hmm, it seems the user complains about the site is not loaded at all, even if JS is temporarily enabled. But setting svg.in-content.enabled to true solves the problem. So, it may be something to investigate there.

comment:3 in reply to:  2 Changed 2 years ago by blockflare

Replying to cypherpunks:

Hmm, it seems the user complains about the site is not loaded at all, even if JS is temporarily enabled. But setting svg.in-content.enabled to true solves the problem. So, it may be something to investigate there.

YT new design requires SVG, what is there to investigate?

comment:4 Changed 2 years ago by gk

Resolution: not a bug
Status: reopenedclosed

Blocking SVG on the highest security level is by design.

comment:5 Changed 2 years ago by cypherpunks

As I know, even the old one doesn't work. So what were your expectations?

Note: See TracTickets for help on using tickets.