Opened 9 years ago

Closed 4 years ago

#2219 closed defect (wontfix)

polipo crashes on some sites like apple.com

Reported by: bvdl Owned by:
Priority: Medium Milestone:
Component: Polipo Version: Polipo: 1.0
Severity: Normal Keywords:
Cc: Actual Points:
Parent ID: Points:
Reviewer: Sponsor:

Description

Polipo crashes on some sites like apple.com:

Established listening socket on port 8080.
Restarting pipeline to images.apple.com:80.
Restarting pipeline to images.apple.com:80.
Couldn't send request to server: Immediate shutdown requested

Disabled caching but this makes no difference.
I am running debian squeeze with the latest and greatest polipo.

Child Tickets

Change History (5)

comment:1 Changed 9 years ago by lister171254

Also happens on the New York Times site:


Established listening socket on port 8123.
Restarting pipeline to graphics8.nytimes.com:80.

polipo: io.c:116: do_stream_buf: Assertion `(len > offset
(operation & (0x800 | 0x200))) && len <= (8 * 1024)' failed.

Aborted

--------------------------------

comment:2 Changed 9 years ago by arma

Which version of polipo is this exactly?

I believe the polipo in squeeze is a year or more old, and doesn't include many fixes that have been sitting in darcs / git / whatever is allegedly the official location now. Nobody has released a new version in years, and that's a real problem.

comment:3 Changed 9 years ago by phobos

Milestone: Polipo: 1.0

Milestone Polipo: 1.0 deleted

comment:4 Changed 9 years ago by phobos

Resolution: wontfix

Polipo bugs should be opened at http://sourceforge.net/projects/polipo/

comment:5 Changed 4 years ago by arma

Severity: Normal
Status: newclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.