Opened 23 months ago

Closed 23 months ago

Last modified 23 months ago

#23399 closed defect (worksforme)

After I updated TBB from 7.0.4 to 7.0.5, the httpseverywhere extension shows up blank

Reported by: Dbryrtfbcbhgf Owned by: tbb-team
Priority: High Milestone:
Component: Applications/Tor Browser Version:
Severity: Normal Keywords:
Cc: Actual Points:
Parent ID: Points:
Reviewer: Sponsor:

Description

After I updated TBB from 7.0.4 to 7.0.5, the httpseverywhere extension shows up blank when I click on it.

Child Tickets

Attachments (2)

bug.png (272.5 KB) - added by Dbryrtfbcbhgf 23 months ago.
Photo of the bug
bug 1.png (72.6 KB) - added by Dbryrtfbcbhgf 23 months ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (8)

Changed 23 months ago by Dbryrtfbcbhgf

Attachment: bug.png added

Photo of the bug

comment:1 Changed 23 months ago by Dbryrtfbcbhgf

Deleting TBB and re-downloading it fixes the issue, but all users that use the builtin updater might be effected by this bug.

comment:2 Changed 23 months ago by boklm

Which security level are you using?

My Tor Browser updated from 7.0.4 does not have this issue.

comment:3 in reply to:  2 Changed 23 months ago by Dbryrtfbcbhgf

Replying to boklm:

Which security level are you using?

My Tor Browser updated from 7.0.4 does not have this issue.

High, and I'm on macOS 10.12.6
After the reinstall, the httsp everywhere icon in not in the menu bar and does not show up when I click the menu button, so there is no way to change Https everywhere's settings.
going the extension tab there is sill no way to edit its settings.

Version 0, edited 23 months ago by Dbryrtfbcbhgf (next)

Changed 23 months ago by Dbryrtfbcbhgf

Attachment: bug 1.png added

comment:4 in reply to:  2 Changed 23 months ago by Dbryrtfbcbhgf

Replying to boklm:

Which security level are you using?

My Tor Browser updated from 7.0.4 does not have this issue.

I found what was causing the bug, I went into about:config and set javascript-enabled to false before I updated, after the update settings javascript-enabled to false causes the bug to occur.

comment:5 Changed 23 months ago by gk

Resolution: worksforme
Status: newclosed

So this is causes by an error in your config and not really a bug, right?

comment:6 in reply to:  5 Changed 23 months ago by Dbryrtfbcbhgf

Replying to gk:

So this is causes by an error in your config and not really a bug, right?

It looks like it.

Note: See TracTickets for help on using tickets.