#23596 closed defect (worksforme)

BridgeDB does not give out bridges but complains with "Processing Failed"

Reported by: gk Owned by: isis
Priority: Very High Milestone:
Component: Circumvention/BridgeDB Version:
Severity: Major Keywords:
Cc: arma Actual Points:
Parent ID: Points:
Reviewer: Sponsor:

Description

A user reported in #tor that BridgeDB does not give out bridges over the web interface anymore. Instead it responds with "Processing Failed".

Child Tickets

Change History (7)

comment:1 Changed 20 months ago by gk

Cc: arma added

#23609 is a duplicate.

comment:2 Changed 20 months ago by isis

I think this person also DMed me on IRC. I'd kind of like to know what they were doing, if they are still around and getting that response, as the server only does this if you respond to the CAPTCHA page with a POST request which contains too much data in the URL. The amount of data for a normal CAPTCHA solution is well below the limit, which I think is something like 4KB.

comment:3 Changed 20 months ago by isis

Status: newneeds_information

comment:4 in reply to:  2 ; Changed 20 months ago by gk

Status: needs_informationassigned

Replying to isis:

I think this person also DMed me on IRC. I'd kind of like to know what they were doing, if they are still around and getting that response, as the server only does this if you respond to the CAPTCHA page with a POST request which contains too much data in the URL. The amount of data for a normal CAPTCHA solution is well below the limit, which I think is something like 4KB.

See #23609 for what they, arma, and I did. There was no response with a POST request etc. involved. The CAPTCHA page did not even show up. It works now again fwiw. Seems like a WORKSFORME now.

comment:5 in reply to:  4 ; Changed 20 months ago by cypherpunks

Replying to gk:

See #23609 for what they, arma, and I did. There was no response with a POST request etc. involved. The CAPTCHA page did not even show up. It works now again fwiw. Seems like a WORKSFORME now.

I can confirm all of this, didn't even show up the captcha for me then, and it worked for me now.

Last edited 20 months ago by cypherpunks (previous) (diff)

comment:6 in reply to:  5 Changed 20 months ago by isis

Replying to cypherpunks:

Replying to gk:

See #23609 for what they, arma, and I did. There was no response with a POST request etc. involved. The CAPTCHA page did not even show up. It works now again fwiw. Seems like a WORKSFORME now.

I can confirm all of this, didn't even show up the captcha for me then, and it worked for me now.


Cool, thanks for confirming! I'll add some extra debug log messages and try to figure out how this happens.

comment:7 Changed 18 months ago by isis

Resolution: worksforme
Status: assignedclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.