Changes between Initial Version and Version 1 of Ticket #24566, comment 6


Ignore:
Timestamp:
Dec 12, 2017, 5:42:43 PM (21 months ago)
Author:
Dbryrtfbcbhgf
Comment:

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
  • Ticket #24566, comment 6

    initial v1  
    22
    33
    4 > Replying to [comment:4 Dbryrtfbcbhgf]:
     4> Replying to [comment:6 Dbryrtfbcbhgf]:
    55>
    6 > > The bug also shows up for a second on the security settings dialog every time it is open.
     6> > Replying to [comment:5 gk]:
     7> >
     8> >
     9> >
     10> > > Replying to [comment:4 Dbryrtfbcbhgf]:
     11> > >
     12> > >
     13> > > > The bug also shows up for a second on the security settings dialog every time it is open.
     14> > > >
     15> > > >
     16> > >
     17> > > Thanks. What about my two questions in comment:1? Is this a new thing coming with 7.0.11/7.5a9? Tor Browser is still working as expected?
     18> > >
     19> > The questions were answered in https://trac.torproject.org/projects/tor/ticket/24566?replyto=5#comment:3 , thanks gk.
     20> > This does happen with a clean install of 7.5a9 and 7.0.11, Tor browser is functional, but I must click on the white app or move it around to get the connect to to button to appear.
    721> >
    822>
    9 > Thanks. What about my two questions in comment:1? Is this a new thing coming with 7.0.11/7.5a9? Tor Browser is still working as expected?
     23> Thanks, yes, I saw that it happens with a clean install of 7.0.11 and 7.5a9 but what about 7.0.10?
    1024The questions were answered in https://trac.torproject.org/projects/tor/ticket/24566?replyto=5#comment:3 , thanks gk.
    1125This does happen with a clean install of 7.5a9 and 7.0.11, Tor browser is functional, but I must click on the white app or move it around to get the connect to to button to appear.