#27023 closed defect (worksforme)

Loading erros while using a web-site

Reported by: nightwolf_ch Owned by: tbb-team
Priority: Medium Milestone:
Component: Applications/Tor Browser Version:
Severity: Normal Keywords:
Cc: Actual Points:
Parent ID: Points:
Reviewer: Sponsor:

Description

Hello,

I am using Tor Browser 7.5.6 and trying to use https://transferwise.com

some of the essential function of the web-site does not load at all. See attached files. After initial load, they return an error, which is somehow related to the Tor Browse, as they work just fine with a regular Browser, like Chrome or IE. I've tried almost anything that may come up to my mind, reinstalling, different machines, clearing caches, lowering security, enabling, disabling Java, whatever...

Do you have any idea what the problem might be?

Thank you!

Child Tickets

Attachments (2)

Loading.jpg (38.0 KB) - added by nightwolf_ch 16 months ago.
Result.jpg (46.7 KB) - added by nightwolf_ch 16 months ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

Changed 16 months ago by nightwolf_ch

Attachment: Loading.jpg added

Changed 16 months ago by nightwolf_ch

Attachment: Result.jpg added

comment:1 Changed 15 months ago by traumschule

Component: Webpages/WebsiteApplications/Tor Browser
Owner: set to tbb-team
Status: newneeds_information

I am not able to reproduce this, instead i saw "Please turn JavaScript on and reload the page."

After enabling js the page was looking functional. Please contact the service provide if the problem persists.

comment:2 Changed 15 months ago by gk

Resolution: worksforme
Status: needs_informationclosed

Works for me with Tor Browser's default settings on a Linux box.

Note: See TracTickets for help on using tickets.