Opened 4 months ago

Last modified 3 months ago

#30993 needs_information defect

Click-to-play sucks

Reported by: cypherpunks Owned by: tbb-team
Priority: Medium Milestone:
Component: Applications/Tor Browser Version:
Severity: Normal Keywords: noscript
Cc: Actual Points:
Parent ID: Points:
Reviewer: Sponsor:

Child Tickets

Change History (8)

comment:1 Changed 4 months ago by gk

Status: newneeds_information

Could you be a bit more verbose? Thanks! FWIW: The video plays for me if I do not whitelist the /latest_version option but the other one.

Last edited 4 months ago by gk (previous) (diff)

comment:2 Changed 4 months ago by cypherpunks

No video on Windows after whitelisting any of the options.

comment:3 in reply to:  1 Changed 4 months ago by cypherpunks

Replying to gk:

The video plays for me if I do not whitelist the /latest_version option but the other one.

This is a bug.

comment:4 in reply to:  2 Changed 4 months ago by gk

Replying to cypherpunks:

No video on Windows after whitelisting any of the options.

Hm, I get it to play on Windows as well. Which Windows version is that?

comment:5 Changed 4 months ago by cypherpunks

Any Windows. But the reason is that it appears on updated (unmodified) browsers, but not on a clean new 9.0a3. Old persistent settings of NoScript? Where to dig?

comment:6 Changed 4 months ago by cypherpunks

One way to go could be to disable incremental update and check the state after the full update.

comment:7 Changed 3 months ago by cypherpunks

NS11 sucks hard, even on YT.

comment:8 in reply to:  7 Changed 3 months ago by cypherpunks

Replying to cypherpunks:

NS11 sucks hard, even on YT.

I confirm, even my modest suffers. It should really be rewritten in WASM as uBlock or HTTPS-E does.

Note: See TracTickets for help on using tickets.