Opened 6 weeks ago

Closed 4 weeks ago

#31961 closed defect (fixed)

'Learn more' links on security settings are not working

Reported by: Zarko_Gjurov Owned by: tbb-team
Priority: High Milestone:
Component: Applications/Tor Browser Version:
Severity: Normal Keywords: tbb-security-slider, TorBrowserTeam201910, tbb-9.0
Cc: emmapeel, ggus, pospeselr Actual Points:
Parent ID: Points:
Reviewer: Sponsor:

Description

Tor Browser 9.0 Alpha 7, Macedonian (MK-MK)

  1. The "Learn more" link in "Badge icon -> Security" not goes anywhere (is not linked).

EN-US version is linked to:
https://tb-manual.torproject.org/en-US/security-settings/
and automatically redirects to:
https://tb-manual.torproject.org/security-settings/

MK-MK (Macedonian) version needs to be linked to:
https://tb-manual.torproject.org/mk/security-settings/


  1. In Badge icon -> "Advanced Security Settings..." -> Security Level

Also the link "Learn more" after text:
"Disable certain web features that can be used to attack your security and anonymity."
doesn't work.
Same case, needs to go to:
https://tb-manual.torproject.org/mk/security-settings/

Child Tickets

Change History (5)

comment:1 Changed 6 weeks ago by gk

Cc: pospeselr added
Keywords: tbb-security-slider TorBrowserTeam201910 tbb-9.0 added
Points: 0.5
Summary: 'Learn more' links are not working'Learn more' links on security settings are not working

comment:2 Changed 6 weeks ago by gk

Owner: changed from emmapeel to tbb-team
Status: newassigned

comment:3 Changed 6 weeks ago by gk

Component: Community/TranslationsApplications/Tor Browser

comment:4 Changed 4 weeks ago by Zarko_Gjurov

The bug is still not fixed in alpha 9.0.8, beside this I've found two more bugs related to the "Learn more" links.

New found bugs in Alpha 9.0.8:
Bug 1:
After: "Your Guard node may not change." string, "Learn more" link goes on the dead link:
https://support.torproject.org/mk/tbb/tbb-2/

Bug 2:
In:
about:preferences#tor
Section: Advanced
Link "Learn More" after string: "Configure how Tor Browser connects to the Internet." opens empty new "Private Browsing" tab.

comment:5 Changed 4 weeks ago by gk

Points: 0.5
Resolution: fixed
Status: assignedclosed

This bug got actually fixed by #31748. You bug 2 got fixed in #31286. Both are making it into the upcoming 9.0 and 9.5a1.

I've filed a new ticket for your Bug 1: #32152.

Note: See TracTickets for help on using tickets.