Opened 9 months ago

Last modified 9 months ago

#32578 needs_information defect

Onion v.3 links doesnt work

Reported by: Imprettynew Owned by: tbb-team
Priority: Medium Milestone:
Component: Applications/Tor Browser Version:
Severity: Normal Keywords:
Cc: ggus Actual Points:
Parent ID: Points:
Reviewer: Sponsor:

Description

Today when I tried to connect to a website, it wouldn't work. I first thought that the site was down, but then I tried more links. No one the v.3 links works. Clearnet and v.2 links works without any issues.

I even tried to host a site using a clearnet site to see if it worked.
All it says is "connection timed out".

I downloaded Tor browser v.9.0.0 and same issue.
The problem wasn't here 24 hours ago.

Child Tickets

Change History (4)

comment:1 in reply to:  description Changed 9 months ago by arma

My first thought is that your clock (or timezone or date) are wrong.

I downloaded Tor browser v.9.0.0 and same issue.

What were you using before trying Tor Browser?

comment:2 Changed 9 months ago by arma

http://7fa6xlti5joarlmkuhjaifa47ukgcwz6tfndgax45ocyn4rixm632jid.onion/
is an example of a v3 onion service that is often up

comment:3 Changed 9 months ago by arma

Component: WebpagesApplications/Tor Browser
Owner: set to tbb-team
Priority: HighMedium

(not quite sure which component to put this in, but picking Tor Browser for now since that's the software the person is using)

comment:4 Changed 9 months ago by pili

Status: newneeds_information
Version: Tor: unspecified

Can you confirm that other v3 links work?

It would be unusual that the v2 and clearnet links work but not the v3 link unless this is on another machine and it is not available.

Are you able to report this to the v3 Onion service administrators?

Note: See TracTickets for help on using tickets.