Opened 6 years ago

Last modified 12 days ago

#4678 assigned defect

Orbot fails to start on Asus Transformer with Prime 2.1.1 FW

Reported by: alllexx Owned by: n8fr8
Priority: Medium Milestone:
Component: Applications/Orbot Version: Tor: 0.2.3.6-alpha
Severity: Normal Keywords:
Cc: Actual Points:
Parent ID: Points:
Reviewer: Sponsor:

Description

For some reason Orbot fails to start on Asus Transformer with Prime v2.1.1 firmware.


Child Tickets

Attachments (1)

log.txt (6.1 KB) - added by alllexx 6 years ago.
The log file

Download all attachments as: .zip

Change History (7)

Changed 6 years ago by alllexx

Attachment: log.txt added

The log file

comment:1 Changed 6 years ago by alllexx

Version: Tor: 0.2.3.7-alphaTor: 0.2.3.6-alpha

comment:2 Changed 6 years ago by n8fr8

Status: newassigned

Okay, next step: send me your Prime in the mail! :)

Will look into it, just as soon as I get one (next week?), but will also see what is possible with the logs.

Orbot does work on 3.2.x generally.

comment:3 in reply to:  2 Changed 6 years ago by alllexx

Replying to n8fr8:

Okay, next step: send me your Prime in the mail! :)

Will look into it, just as soon as I get one (next week?), but will also see what is possible with the logs.

Orbot does work on 3.2.x generally.

You can download it from here:
http://roach.qap.la/Roms/Prime_v2.1/Prime_v2.1.0.zip or http://nobcat.com/Prime/2.1/Prime_v2.1.0.zip
and
http://roach.qap.la/Roms/Prime_v2.1/Prime_v2.1.1_patch.zip or http://nobcat.com/Prime/2.1/Prime_v2.1.1_patch.zip

To tell you the truth, right now I'm using a different FW (Revolver 3.9.5), and Orbot works there just fine

Thank you anyway :-)

comment:4 Changed 6 years ago by n8fr8

so the problem was with the stock FW?

comment:5 in reply to:  4 Changed 6 years ago by alllexx

Well, no, actually Orbot works fine with the Stock FW, but since I need USB 3g dongle support, I had to turn to costum FW's. AFAIK, There're three custom FW's for Asus Transformer: "Prime", "Android Revolution HD" and "Revolver"; according to my experience and some other reports, it looks like Orbot somewhy refuses to work with the first two.

comment:6 Changed 12 days ago by teor

Severity: Normal

Set all open tickets without a severity to "Normal"

Note: See TracTickets for help on using tickets.