Opened 8 years ago

Closed 7 years ago

#4811 closed defect (user disappeared)

Bridge Disappear

Reported by: Bridges Disappear Owned by: chiiph
Priority: High Milestone:
Component: Archived/Vidalia Version: Tor: 0.2.2.35
Severity: Keywords: Bridges Disappear
Cc: Actual Points:
Parent ID: Points:
Reviewer: Sponsor:

Description

Bridges are entered into Vidalia settings and when TOR starts searching for relays, the checked tick-box 'My ISP blocks connections to the Tor network' unexplainedly unchecks???

Tor finds relays but bridges are not used. Checking the same tick-box again while Tor operates has no effect.

If Tor is restarted using a prior Tor extraction which has previously connected to the Tor Network (rather than a new 'clean' decompression) then NO detail appears in the Connections and Status columns of Tor Network Map as it populates the relays and while Tor is being used.

Older versions of Tor DO NOT have the unexplained tick-box unchecking problem but they DO have the same problem with NO detail in the Connections and Status columns of Tor Network Map when using a prior Tor extraction which has previously connected to the Tor Network.


Child Tickets

Change History (3)

comment:1 Changed 8 years ago by nickm

Component: Tor BridgeVidalia
Owner: set to chiiph

At first glance this seems likelier to be a vidalia issue than a Tor issue; reclassifying it for now.

comment:2 Changed 7 years ago by chiiph

When you say "Bridges are entered", do you click the '+' button after you put your bridge in the input line? Does your vidalia.conf file contains a line that starts with Bridge=... and another one with UseBridges=true?

Regarding the Connection and Status details, can you reproduce it with the latest TBB? If so, that's a separate bug.

comment:3 Changed 7 years ago by chiiph

Resolution: user disappeared
Status: newclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.