Opened 11 years ago

Last modified 10 years ago

#787 closed defect (Fixed)

<a href="http://www.google.com" target="_blank">test</a> doesn't work properly

Reported by: babyjhuey Owned by:
Priority: High Milestone:
Component: Applications/Torbutton Version: 1.2.0rc5
Severity: Keywords:
Cc: babyjhuey, arma, mikeperry Actual Points:
Parent ID: Points:
Reviewer: Sponsor:

Description

Test case...

Save the following code as test.html

[code]
<html>
<head>
</head>
<body>
<a href="http://www.google.com" target="_blank">test</a>
</body>
</html>
code

When this is on your desktop, it opens google in a new tab/window... but when you have this on a server and then click on this link, it opens a new window, but the address is "about:blank" instead of google.

This happens when I have the add-on v1.2.0 (the final one, and with the previous release code versions) enabled + FF v3.01 on windows XP with javascript disabled. If I disable the add-on it works fine.

I understand this functionality might be relavent when I have the tor button turned on and I am using it, but not when I have it turned off and am not using it.

I have to completely disable the add-on for my FF browser to function properly.

[Automatically added by flyspray2trac: Operating System: All]

Child Tickets

Change History (4)

comment:1 Changed 11 years ago by mikeperry

Are you sure this isn't a conflict with some other addon? I just copied the code and
it works just fine for me at: https://ides.fscked.org/transient/firefox/target.html

comment:2 Changed 11 years ago by babyjhuey

I just tried the link you provided above, and I can't see that page. It won't load. I also disabled all add-ons but Tor button, and I am still getting this same problem. I am getting this same problem on multiple win XP SP 2 computers with FireFox 3.01, when javascript is turned off. When javascript is turned on, it works as expected.

comment:3 Changed 11 years ago by babyjhuey

As a side note, why don't comments auto-wrap?

comment:4 Changed 10 years ago by mikeperry

flyspray2trac: bug closed.
This appears to have been fixed by the fix for bug 773.

Note: See TracTickets for help on using tickets.