Opened 6 years ago

Closed 4 years ago

#9094 closed defect (user disappeared)

Tor Browser Bundle 3.0alpha1 bug

Reported by: torrible Owned by: erinn
Priority: Medium Milestone:
Component: Applications/Tor Browser Version:
Severity: Normal Keywords:
Cc: Actual Points:
Parent ID: Points:
Reviewer: Sponsor:

Description

Hi there, I have tried the new bundle and as soon as it starts it shows just a blank window.
I have tried several things (even to right click on 'Start Tor Browser' and select "Properties->Compatibility->Run in Windows XP Compatibility mode) but the only way to make it work has been to copy the firefox folder from tor-browser-2.4.12-alpha-2 and paste it into the Tor Browser Bundle 3.0alpha1 folder, I was then able to move it in to "documents" folder and run it in Windows 7 Compatibility mode

MS windows 7 home premium 64-bit SP1
intel core i5-2320 3.00 GHz
nvidia geforce GT 530

Child Tickets

Attachments (1)

Capture.JPG (171.9 KB) - added by torrible 6 years ago.
before and after JPG

Download all attachments as: .zip

Change History (5)

Changed 6 years ago by torrible

Attachment: Capture.JPG added

before and after JPG

comment:1 Changed 5 years ago by mcs

Can you try again with TBB 3.6.2 (current release)? Make sure you extract into a new (empty) directory.

comment:2 Changed 5 years ago by erinn

Keywords: needs-triage added

comment:3 Changed 5 years ago by erinn

Component: Tor bundles/installationTor Browser
Keywords: needs-triage removed
Status: newneeds_information

comment:4 Changed 4 years ago by bugzilla

Keywords: Tor Browser Bundle 3.0alpha1 bug removed
Resolution: user disappeared
Severity: Normal
Status: needs_informationclosed

No response from TS for 3 years.

Note: See TracTickets for help on using tickets.