Opened 6 years ago

Closed 6 years ago

Last modified 2 years ago

#9525 closed defect (fixed)

HTTPS Everywhere preventing loading of websites in Chrome

Reported by: cypherpunks Owned by: pde
Priority: Immediate Milestone:
Component: HTTPS Everywhere/HTTPS Everywhere: Chrome Version:
Severity: Normal Keywords: website, loading
Cc: Actual Points:
Parent ID: Points:
Reviewer: Sponsor:

Description

When the HTTPS Everywhere extension is enabled in Google Chrome, no web pages seem to be able to load. However once disabled either in incognito mode or manually, everything works fine.

This has only started happening in the last two days.

This is about as good of a description you're about to get as I am nowhere near as code savvy.

Child Tickets

Change History (3)

comment:1 in reply to:  description Changed 6 years ago by BelleroPhone

Replying to cypherpunks:

When the HTTPS Everywhere extension is enabled in Google Chrome, no web pages seem to be able to load. However once disabled either in incognito mode or manually, everything works fine.

I had the same problem - reinstalling the extension fixed it for me.

comment:2 Changed 6 years ago by zyan

Resolution: fixed
Status: newclosed

Hi, there has been a number of tickets already about this. It was mostly my fault. :(

Upgrading to the latest Chrome version should fix it.

Apologetically,
Yan

comment:3 Changed 2 years ago by teor

Severity: Normal

Set all tickets without a severity to "Normal"

Note: See TracTickets for help on using tickets.