Opened 6 years ago

Closed 3 years ago

#9763 closed defect (worksforme)

Torbutton's startup component sometimes doesn't load (no cache isolation)

Reported by: mikeperry Owned by: tbb-team
Priority: High Milestone:
Component: Applications/Tor Browser Version:
Severity: Normal Keywords: tbb-linkability, tbb-torbutton
Cc: gk Actual Points:
Parent ID: Points:
Reviewer: Sponsor:

Description

I just had a weird error with TBB 3.0a3 on Linux. According to about:cache, my cache was not being isolated with any domain= keys, and I wasn't getting any 'SSC" isolation log messages. I restarted a couple times and tracked it down to the Torbutton startup-observer.js component not loading for some reason, with no exceptions in the log window about it. I installed XPCOM viewer to see if it was even registered, and then it suddenly started working again after that restart...

Scary :/.

Child Tickets

Change History (4)

comment:1 Changed 5 years ago by erinn

Component: TorBrowserButtonTor Browser
Keywords: tbb-torbutton added
Owner: changed from mikeperry to tbb-team

comment:2 Changed 3 years ago by bugzilla

Severity: Normal

It looks like that all requests which have been made before Torbutton is loaded have no first-party isolation.

comment:3 Changed 3 years ago by bugzilla

If you check Display the release notes on updates in NoScript, you could find

[08-09 20:19:31] Torbutton INFO: tor SOCKS isolation catchall: https://noscript.net/- via --unknown--:e6426471d0ba12963acf49868a95d24b

comment:4 Changed 3 years ago by gk

Resolution: worksforme
Status: newclosed

Never seen this (again). Thus, closing as WORKSFORME.

Note: See TracTickets for help on using tickets.